Waarom Soulcenter?

De praktische toolkit voor warm en betekenisvol wonen en leven in het woonzorgcentrum

Wij hebben er goesting in
Icon structure

Elegant en gestructureerd

Soulcenter biedt jullie een totaaloplossing om met het ganse woonzorgcentrum écht aan de slag te gaan rond mens- en relatiegericht leven, wonen, zorgen en werken. Het is een handig alternatief voor alle bestaande documenten, boekjes, vragenlijsten en schriftjes. Verzeker je met Soulcenter van inspiratie, motivatie en een grote variatie aan mogelijkheden om wonen en leven tastbaar en betekenisvol te maken.

Icon hub

Woonleefplan voor bewoners

Via het nieuwe woonzorgdecreet verwacht de overheid een verschuiving van zorg naar ‘goed wonen en leven’. Een essentieel onderdeel daarvan is het woonzorgleefplan. Hierin verzamel je de noden, verwachtingen en voorkeuren van bewoners op vlak van wonen, zorg en leven. Soulcenter biedt jullie daarvoor een gebruiksvriendelijke applicatie, geïnspireerd door de courante aanpakken rond wonen en leven.

Icon heart

Meer dan software

Met de hulp van een ervaren toegewijde coach werken jullie naar een succesvolle persoons- en relatiegerichte visie en werking. De coach zorgt voor een vlotte start en bekijkt samen met jullie welke gewoonten en rituelen er bij jullie voor kunnen zorgen dat die visie en werking ook echt stevig verankerd kan geraken.

Icon strategy

Een heldere en authentieke keuze

Zorg ervoor dat je ambities rond ‘wonen en leven’ tastbaar en geloofwaardig worden. Soulcenter helpt je om concrete resultaten te boeken. Samen zorgen we voor impact op je bewoners en hun familieleden, op huidige en toekomstige personeelsleden, én op het imago van je woonzorgcentrum. Kies voor een woonzorgcentrum dat inzet op ziel en goesting.

Contacteer Soulcenter

Ben je benieuwd?

Laat ons ontdekken of we een goede match zijn. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Boek een demo arrow_forward

Bekijk ons volledig overzicht

Een handig overzicht wat Soulcenter voor jullie team en woonzorgcentrum kan betekenen. Je kan deze eenvoudig afdrukken en later doornemen met je team.

cloud_download Download brochure

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over GDPR, facturatie, de verhouding met jullie zorgdossier,..?
Lees de veelgestelde vragen over Soulcenter.