Tool

Dagbesteding groeiplanner

Hoe kunnen we bewoners een zinvolle tijd bezorgen? Deze visuele workshop geeft je team een houvast om jullie plannen te bespreken. Met de metafoor van een boom kijken jullie naar hoe jullie verder kunnen groeien in zinvolle dagbesteding.

Waar dient het voor?

Het doel van deze workshop is om samen te bespreken hoe jullie beter kunnen worden in zinvolle dagbesteding voor bewoners. Op drie kwartier vorm je met je team de grote lijnen van een plan. Jullie kijken samen naar wat er al goed gaat nu. Jullie plannen waar jullie naartoe willen. En samen bespreken jullie mogelijke stappen om die doelen te bereiken.

Deze workshop bouwt verder op de workshop met de dagbestedingsbarometer van Soulcenter. Met die oefening breng je met je team in kaart waar jullie nu staan en op welke domeinen jullie meer wilt inzetten. Deze groeiplanner helpt jullie om vervolgens te kijken hoe jullie dat kunnen realiseren.


Stappen

Enkel beschikbaar voor klanten

Laat je begeleiden
Leertraject zinvolle dagbesteding

Kan je team een duwtje in de rug gebruiken? Neem deel aan een online groepstraject waarin je team stap voor stap het aanbod afstemt op de interesses en mogelijkheden van bewoners.

Meer over het leertraject

Dagbesteding groeiplanner

Download de pdf

Download A3 werkblad

cloud_download Download

Ontdek de nieuwste tools

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief

Wat is Soulcenter?

Moderne dagbestedingssoftware voor woonzorgcentra

Breng je gemeenschap dichter bij mekaar in betekenisvolle activiteiten

Ontdek de woonleefapp arrow_forward
Tablet met voorbeeld van Soulcenter app