Een transparante prijs op basis van het aantal bewoners

Neem een jaarabonnement op Soulcenter

€ 0.05 per bewoner per dag
  • check_circle Alle functionaliteit van de applicatie
  • check_circle Applicatietoegang voor medewerkers, bewoners, families en vrijwilligers en studenten
  • check_circle Continue innovatie en uitbreiding van het Soulcenter-platform
  • check_circle Een enthousiast Soulcenter-team dat met u meedenkt over relatiegerichte zorg, empathie en dialoog in het woonzorgcentrum

euro_symbol Bereken de prijs

Coaching van verandertraject

Soulcenter is meer dan software

€ 700 eenmalig voor alle klanten
  • check_circle Kickoff en training terplekke met het team
  • check_circle Trainingspakket voor het team
  • check_circle Ontwerp van jullie traject voor betekenisvol wonen en leven
  • check_circle 1:1 mentoring (2x)
  • check_circle Ondersteuning via chat en mail

Support

Veelgestelde vragen

We hebben geen minimumprijs, maar we merken dat Soulcenter echt begint te leven vanaf minimum 50 bewoners. Wil u tóch starten met minder dan 50 bewoners? Fijn, contacteer ons en dan verkennen we samen wat de mogelijkheden of alternatieven kunnen zijn.

Je ontvangt jaarlijks een factuur. Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account.

We ondersteunen alle klanten via een toegang tot de in-app chat functionaliteit. Klik op het chat icoon in de knop rechts onderaan. Ons support team is beschikbaar tijdens kantooruren, van maandag tot vrijdag.

Ja, graag! Soulcenter richt zich in eerste instantie op ouderenzorg. En dat gaat verder dan alleen maar het woonzorgcentrum. U kan Soulcenter perfect gebruiken in uw dagverzorgingscentrum, voor uw centrum voor kortverblijf, in het herstelverblijf, voor de bewoners van uw assistentiewoningen of samen met de bezoekers van uw lokaal dienstencentrum. Denk u nog aan andere doelgroepen of settings: contacteer ons.

Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account. We zorgen voor meer ziel en goesting; hoe sneller dat kan starten, hoe beter!

Alle gebruikersdata worden versleuteld en opgeslagen in datacentra in Europa. Meer info over hoe gebruikersdata verwerkt en opgeslagen wordt vind je in de privacy policy en disclaimer.

Ja, dat zijn we. Soulcenter werkt vanuit Vlaanderen, dus we vallen onder de Europese GDPRwetgeving. Daarom ondertekenen we een verwerkersovereenkomst of DPA (Data Processing Agreement) met al onze klanten. Als je die verwerkersovereenkomst graag wil nakijken, mail dan naar [email protected].

Op dit moment is er geen connector voorzien of beschikbaar. We maken ons sterk dat dat ook niet meteen hoeft. Uiteraard kan u niet zonder zorgdossier, maar het is gemaakt voor zorgprofessionals en heeft het legt het accent dan ook op het zorgen, registreren en inspecteren. Soulcenter is gemaakt om het wonen en leven, de relaties en de contacten in het woonzorgcentrum vorm en betekenis te geven. We kiezen er bewust voor om dat wat los te koppelen van ‘zorg’. We zijn er voor de zorgprofessionals, maar ook voor de bewoners, vrijwilligers en de familieleden en die filosofie past niet in de logica van een zorgdossier. Ook de ontwerp logica, de ‘look en feel’ en het gebruiksgemak verschillen van dat van een ‘klassiek’ zorgdossier. Dat houden we graag zo. U kan perfect complementair met én het zorgdossier én Soulcenter werken. Voor inspectie maakt het niet uit wat u aan programma's en tools gebruikt, áls u maar aandacht heeft voor dat kwaliteitsvol wonen en leven.

Waarom Soulcenter?

De enige oplossing voor écht relatiegericht en betekenisvol wonen en leven in woonzorgcentra

Met het leven van de bewoner als startpunt

Icon structure
Elegant en gestructureerd

Soulcenter biedt jullie een elegante totaaloplossing om met het ganse woonzorgcentrum écht aan de slag te gaan rond mens- en relatiegericht leven, wonen, zorgen en werken. Het is een handig alternatief voor alle bestaande documenten, boekjes, vragenlijsten en schriftjes. Verzeker je met Soulcenter van inspiratie, motivatie en een grote variatie aan mogelijkheden om wonen en leven tastbaar en betekenisvol te maken.

Icon heart
Meer dan software

Met de hulp van een ervaren toegewijde coach werken jullie naar een succesvolle persoons- en relatiegerichte visie en werking . De coach zorgt voor een vlotte start en bekijkt samen met jullie welke gewoonten en rituelen er bij jullie voor kunnen zorgen dat die visie en werking ook echt stevig verankerd kan geraken.

Icon strategy
Een heldere en authentieke keuze

Zorg ervoor dat je keuze voor ‘een goed wonen en leven’ tastbaar en geloofwaardig wordt. Soulcenter helpt je om die ambitie om te zetten in resultaten. Samen zorgen we voor impact op je bewoners en hun familieleden, op huidige en toekomstige personeelsleden, én op het imago van je woonzorgcentrum. Kies voor een woonzorgcentrum dat inzet op ziel en goesting.

Bel Soulcenter

Klaar om te starten?

Laat ons ontdekken of we een goede match kunnen zijn. Dat gaat het vlotst als je eerst even belt met een medewerker van Soulcenter.

Bel met ons