Veelgestelde vragen

We ondersteunen alle klanten via een toegang tot de in-app chat functionaliteit. Klik op het chat icoon in de knop rechts onderaan. Ons support team is beschikbaar tijdens kantooruren, van maandag tot vrijdag.

Ja, graag! Soulcenter richt zich in eerste instantie op ouderenzorg. En dat gaat verder dan alleen maar het woonzorgcentrum.

U kan Soulcenter perfect gebruiken in uw dagverzorgingscentrum, voor uw centrum voor kortverblijf, in het herstelverblijf, voor de bewoners van uw assistentiewoningen of samen met de bezoekers van uw lokaal dienstencentrum.

Denkt u nog aan andere doelgroepen of settings: contacteer ons.

Je ontvangt jaarlijks een factuur. Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account.

Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account. We zorgen voor meer ziel en goesting; hoe sneller dat kan starten, hoe beter!

Alle gebruikersdata worden versleuteld en opgeslagen in datacentra in Europa. Meer info over hoe gebruikersdata verwerkt en opgeslagen wordt vind je in de privacy policy en disclaimer.

Ja, dat zijn we. Soulcenter werkt vanuit Vlaanderen, dus we vallen onder de Europese GDPRwetgeving. Daarom ondertekenen we een verwerkersovereenkomst of DPA (Data Processing Agreement) met al onze klanten. Als je die verwerkersovereenkomst graag wil nakijken, mail dan naar [email protected].

Je kan de woonleefplannen uit de Soulcenter applicatie makkelijk bijvoegen in het zorgdossier dat medewerkers al gebruiken. Zo doen jullie geen dubbel werk met de woonleefplannen ook handmatig in het zorgdossier bij te houden.

De Soulcenter applicatie werkt op ieder toestel met toegang tot Internet, computers, tablets, smartphones.

Bel Soulcenter

Geen antwoord gevonden?

We helpen je graag verder via telefoon of email

Contacteer ons