Veelgestelde vragen

We hebben geen minimumprijs, maar we merken dat Soulcenter echt begint te leven vanaf minimum 50 bewoners. Wil u tóch starten met minder dan 50 bewoners? Fijn, contacteer ons en dan verkennen we samen wat de mogelijkheden of alternatieven kunnen zijn.

Je ontvangt jaarlijks een factuur. Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account.

We ondersteunen alle klanten via een toegang tot de in-app chat functionaliteit. Klik op het chat icoon in de knop rechts onderaan. Ons support team is beschikbaar tijdens kantooruren, van maandag tot vrijdag.

Ja, graag! Soulcenter richt zich in eerste instantie op ouderenzorg. En dat gaat verder dan alleen maar het woonzorgcentrum. U kan Soulcenter perfect gebruiken in uw dagverzorgingscentrum, voor uw centrum voor kortverblijf, in het herstelverblijf, voor de bewoners van uw assistentiewoningen of samen met de bezoekers van uw lokaal dienstencentrum. Denkt u nog aan andere doelgroepen of settings: contacteer ons.

Na het tekenen van de offerte en de verwerkersovereenkomst activeren we jullie account. We zorgen voor meer ziel en goesting; hoe sneller dat kan starten, hoe beter!

Alle gebruikersdata worden versleuteld en opgeslagen in datacentra in Europa. Meer info over hoe gebruikersdata verwerkt en opgeslagen wordt vind je in de privacy policy en disclaimer.

Ja, dat zijn we. Soulcenter werkt vanuit Vlaanderen, dus we vallen onder de Europese GDPRwetgeving. Daarom ondertekenen we een verwerkersovereenkomst of DPA (Data Processing Agreement) met al onze klanten. Als je die verwerkersovereenkomst graag wil nakijken, mail dan naar [email protected].

Op dit moment is er geen connector voorzien of beschikbaar. We maken ons sterk dat dat ook niet meteen hoeft. Uiteraard kan u niet zonder zorgdossier, maar het is gemaakt voor zorgprofessionals en heeft het legt het accent dan ook op het zorgen, registreren en inspecteren. Soulcenter is gemaakt om het wonen en leven, de relaties en de contacten in het woonzorgcentrum vorm en betekenis te geven. We kiezen er bewust voor om dat wat los te koppelen van ‘zorg’. We zijn er voor de zorgprofessionals, maar ook voor de bewoners, vrijwilligers en de familieleden en die filosofie past niet in de logica van een zorgdossier. Ook de ontwerp logica, de ‘look en feel’ en het gebruiksgemak verschillen van dat van een ‘klassiek’ zorgdossier. Dat houden we graag zo. U kan perfect complementair met én het zorgdossier én Soulcenter werken. Voor inspectie maakt het niet uit wat u aan programma's en tools gebruikt, áls u maar aandacht heeft voor dat kwaliteitsvol wonen en leven.

Bel Soulcenter

Geen antwoord gevonden?

We helpen je graag verder via telefoon of email

Contacteer ons