Soulcenter digitaal platform

Een intuïtieve app om jullie woon-en werkplezier te verhogen

Soulcenter maakt het gemakkelijk om iedereen in het woonzorgcentrum beter te leren kennen en samen betekenisvolle momenten te beleven. Welkom thuis.

Betekenisvolle activiteiten in het woonzorgcentrum

Zorg voor zinvolle dagbesteding

Stem jullie aanbod af op wat er echt leeft. Organiseer veel vlotter activiteiten afgestemd op de interesses en mogelijkheden van bewoners.

Meer over het dagbestedingspakket arrow_forward
Samenwerking met familie rond levensverhaal

Ontdek het verhaal van bewoners

Onze verhalen maken ons wie we zijn. Schakel familieleden met Soulcenter in om de verhalen van bewoners te delen.

Meer over het levensverhalenpakket arrow_forward

Matchmaking voor iedereen

Ontdek gedeelde interesses en voorkeuren van iedereen. Zo vind je van dag één leuke gespreksstof en aanknopingspunten voor deugddoende bezigheden.

Matchmaking in het wzc

Soulcenter is ideaal om zinvolle activiteiten te vinden. Niet alleen begeleiders wonen en leven hebben zicht op de passies van de bewoners, maar het hele team. En dat zorgt nog meer voor een warme familiesfeer.

Steven Mesure

Hoofd animatie
WZC Sint-Camillus, Wevelgem

Lees getuigenis arrow_forward
Illustratie interactie in woonzorgcentrum

Bestel nu

Ga voor zinvol wonen met zorg

Bestel een jaarabonnement op Soulcenter, aangevuld door leermateriaal om je team mee te krijgen in zinvol wonen met zorg.

Kies een pakket arrow_forward
 
Hoe Soulcenter werkt

Uitnodigende app die woon en werkplezier voorop stelt

Soulcenter maakt medewerkers en vrijwilligers oprecht geïnteresseerd in het leven in het WZC. De toepassing is zo gemakkelijk in gebruik dat iedereen er mee kan werken, ongeacht leeftijd of technische bagage.

Beschikbaar voor iedereen binnen je woonzorgcentrum

Alle medewerkers, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers kunnen de app gebruiken. Soulcenter is beschikbaar op hun smartphone, tablet en computer. Zowel op PC, Apple als Android toestellen.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Bewoners baas in het WZC. Het is tenslotte hun huis. Daarom is Soulcenter gebouwd op maat van bewoners en hun mantelzorgers. Heldere stappen en een duidelijke layout, uitvoerig getest met bewoners.

Informatiedoorstroom naar zorgdossier

Werk je al met Corillus of Care solutions? Je kan de levensverhalen van bewoners toevoegen aan het klassieke zorgdossier.

Persoonlijke gegevens zijn beschermd

Soulcenter voldoet aan de strenge eisen van de GDPR. Alle persoonsgegevens in Soulcenter zitten (en blijven) veilig achter slot en grendel, niemand anders kan eraan.


Illustratie interactie in woonzorgcentrum

Bestel nu

Ga voor zinvol wonen met zorg

Bestel een jaarabonnement op Soulcenter, aangevuld door leermateriaal om je team mee te krijgen in zinvol wonen met zorg.

Kies een pakket arrow_forward